Pozdě ale přece, vše nejlepší do nového roku!

2016 byl zvláštní rok… rok reaklimatizace na „normální“ život po našem dlouhém výletu. Rok, kdy v horách zůstali dva naši kamarádi Roman Ropak Tyl a Pavel Ušah Michut. Rok, jehož půlku jsme strávili před monitory střižny na Kavčích horách a jenom doufali, že nebudeme muset lézt kanály, až naše telenovela spatří světlo světa. Rok, kdy Martina sejmula choroba, kvůli které musel na lyže a náročnější podniky na nějaký čas zapomenout, a mě pak poustevničení po kopcích svedlo dohromady s několika výraznými individui. Díky moc PROTI VĚTRU-Against The Wind, Rostislav Slunce Tomanec, Mikko Heimonen i Jesper Petersson a všem dalším náhradním parťákům za parádní výlety v Tatrách i Alpách!

Za každou s těch řádek nahoře je spousta příběhů, které bychom i rádi sdíleli, ale často nezbývá časoprostor. Nicméně děláme, co můžeme a „normální“ život dovolí. Když je třeba volit mezi „zažít nové“ a „reportovat o starém“, volíme první variantu. Snad všechno má svůj čas.

Díky moc taky všem, co naše snažení podporují. Vážíme si toho moc! Za všechny Climbing Technology CZ – BoatparkHanibal.czG3 Genuine Guide GearDirectalpineClimbing TechnologyALPY, spol. s r.o.CARINTHIAPieps.

Tož ať se daří, zdraví slouží, láska k bližním pučí, sny jsou… malé i velké… na sněhu i skále, jedeme dáále!